OREEC-direktør Hole Skogen var en av paneldeltakerne på «Oslo Breakfast» i House of Scandinavia, under årets SXSW-konferanse.

Kronprins Haakon deltok også på konferansen.

Konferansen South by Southwest i Austin, Texas, er blitt en sentral arena for alle som vil forstå trender og hvordan verden endrer seg. Dette er en av verdens største fagkonferanser innenfor teknologi, digital business, kreativitet og sosiale medier.

Blant de største trekkplastrene i år var Tesla- og SpaceX-grunnleggeren Elon Musk, den amerikansk senator Bernie Sanders og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger. Kronprins Haakon deltok også på konferansen, sammen med en rekke norske gründere og teknologibedrifter.

SXSW har blitt et utstillingsvindu for noen av verdens mest innovative bedrifter og ny teknologi i samspill med kreative miljøer. Ifølge Utenriksdepartementet er dette en unik mulighet for norske aktører og oppstartsbedrifter til å vise seg fram.

Det var Oslos byråd for næring og eiendom, Kjetil Lund, som stod i spissen for Arrangementet «Oslo Breakfast». På deg godt besøkte frokosten hadde han – i tillegg til Mali Hole Skogen – også med representanter for Austin by og University of Texas. Skogens var også på konferansen som deltaker for Northern Connections, som er en del av Interreg Nordsjøprogrammet.

Siden oppstarten i 1987 har SXSW utviklet seg fra en ren musikkfestival til å bli en stor arena for musikk, film og teknologi – med over en halv million deltakere.