En rykende fersk samarbeidsavtale med Arntzen de Besche vil gi medlemsbedriftene i OREEC tilgang på tjenestene til et av Norges ledende advokatfirmaer.

Arntzen de Besche vil gi OREECs medlemmer tilgang på advokatfirmaets solide internasjonale nettverk og suverene kompetanse. Gjennom den nye samarbeidsavtalen kan OREECs medlemsbedrifter få en halvtimes gratis konsultasjonssamtale. I tillegg har vi også fått avtalt en egen rabattordning på advokattjenester til start-up-virksomheter.

Egne OREEC-advokater
Samarbeidsavtalen gir OREECs medlemmer direkte tilgang på høyt spesialiserte advokattjenester. Advokatene Lars Horgen Hinze og Eyvind Sandvik leder «OREEC-teamet» hos Arntzen de Besche.
– Vi er stolte over å ha signert en samarbeidsavtale med OREEC. Vi har god erfaring med slike samarbeidsavtaler, da den gir en vinn-vinn-vinn situasjon. En konsultasjonssamtale er en fin inngangsport for å se på muligheter og utfordringer – enten man er veletablert eller en start-up virksomhet, uttaler advokatene Lars Horgen Hinze og Eyvind Sandvik i Arntzen de Besche.

Lokaler og konferansebistand
Arntzen de Besche vil dessuten gi OREEC kostnadsfri tilgang til sine konferanselokaler i Bygdøy allé.
Gjennom avtalen vil Arntzen de Besche stille med forelesere og planlegging av konferanser i OREEC-regi.
– Vi er godt fornøyd med avtalen og gleder oss over å styrke partnerfordelene i ORREC. Innen utvikling av grønn teknologi og fornybar energi dukker det opp ulike utfordringer som våre partnere trenger juridisk bistand til å løse. For å finne de beste løsningene for partnerne våre kan vi nå koble på Arntzen de Besche, sier direktør i OREEC, Mali Hole Skogen.