OREEC inviterer i samarbeid med Innovasjon Norge cleantech bedrifter til å delta som utstillere i Norges paviljong på Smart City Expo, Barcelona, 15-17 November.

Det er forventet at vi har omlag 50 såkalte smarte byer globalt innen 2025. Programmer og initiativer settes i gang i byer over hele verden, og på Smart City Expo i Barcelona møter du representanter og utstillere fra alle de viktigste aktørene og byene. Messen i Barcelona har utviklet seg gjennom fem år og er nå blitt verdens største innenfor Smart City.

Både byer og selskaper fra hele verden er utstillere. Expo består av en messedel og en konferansedel, der det arrangeres workshops og holdes innlegg. I tillegg arrangeres en rekke mindre fag- og bransjesamlinger, konkurranser og lignende. Blant de mest kjente er European Utility Week, iWater og the Circular Economy European Summit.

Norsk paviljong

7-8 utstillere kan delta på den norske paviljongen og det er to ledige plasser igjen. Innovasjon Norge gir et meget godt pristilbud for utstillerne, og man vil blant annet få:

  • En egen stand på den norske paviljongen, med egen logo
  • Møtebord ved paviljongen (deles med de andre utstillerne)
  • Enkel serveringsdisk for kaffe o.l.
  • 1 billett til konferansen
  • 3 billetter til messen
  • 3 utstiller akkrediteringer
  • 50% avslag på ytterligere inngangspass

Øvrige utgifter til reise og opphold må dekkes av den enkelte deltaker.

Utover dette, arrangerer Innovasjon Norge i samarbeide med partnere fra Danmark, Sverige og Finland et nordisk arrangement hvor den norske delegasjonen kan møte representanter fra byer og bedrifter med smarte og grønne løsninger fra Norden.

Er din bedrift interessert i å bli utstiller? Ta kontakt med Alexandra Almasi (alexandra@oreec.no/ 97618527)

Frist for påmelding er Fredag den 2. september.

Du kan lese mere om Smart City Expo i Barcelona her.Smart city expo